نمک دریا
نوشته شده توسط : امین

آیا طب سنتی مصرف "نمک دریا" را تایید می‌کند؟

 

آیا طب سنتی مصرف

اما آیا منابع طب سنتی "نمک دریا" را تایید می‌کنند؟! آیا مراد از منابع طب سنتی و منابع روایی از توصیه به مصرف "نمک" همین نمک‌های تصفیه شده موجود در بازار کشورمان است؟

به گزارش مشرق،  "نمک" یکی از مواد غذایی ضروری برای فعالیت بدن انسان است که برای عملکرد صحیح مغز و متابولیسم بدن انسان، لازم و ضروی است.

طی سال‌های اخیر به توصیه برخی از اساتید طب سنتی کشورمان، بسیاری از خانواده‌ها "نمک دریا" را جایگزین نمک‌های تصفیه شده حاوی ید موجود در بازار کشور کرده‌اند!

نمک از نظر مزاج‌شناسی دارای مزاج گرم در دوم و خشک در دوم یا سوم است که باعث هضم غذا، رفع سنگینی معده، باز کردن گرفتگی‌های کبد و طحال و از بین بردن عفونت و ورم معده است؛ نمک، مسهل بلغم و سودا و زرداب و دافع رطوبات لزج و گرفتگی‌ها و سوءهاضمه و فساد غذا در معده و نیکوکننده رنگ صورت است.

اما مصرف چه نوع نمکی این خواص و منافع متعدد را به همراه دارد؟! آیا مراد از منایع طب سنتی و منابع روایی از "نمک" همین نمک‌های تصفیه شده موجود در بازار کشورمان یا نمک‌ دریای توصیه شده از سوی عده‌ای به نام طب سنتی است؟!

در پاسخ به این سؤال باید گفت؛ قطعا "نمکی" که در منابع طب سنتی کشورمان و منابع احادیث طبی از آن یاد شده، نمک‌های تصفیه یددار عرضه شده در سوپرمارکت‌های کشورمان نیست! چرا که بر اساس مستندات علمی، آزمایشگاهی و تجربی، مصرف نمک‌های تصفیه شده فعلی، عوارض و ضایعات شدید و مختلف قلبی ـ عروقی، فشار خون و ... را در پی دارد.





:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : 13 مرداد 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: